پخش تراکت

پخش تراکت | چاپ تراکت | طراحی تراکت

پخش تراکت

پخش تراکت | چاپ تراکت | طراحی تراکت

۲ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

شناخت بهتر صمغ کتیرا

ترکیبات شیمایی موجود در صمغ کتیرا

پیش از این مطلب در خصوص شیوه های مصرف خانگی صمغ کتیرا صحبت کردیم همچنین از مهمترین خواص کتیرا به عنوان یکی از گیاهان دارویی کمیاب بحث هایی انجام دادیم.اما در ادامه این مطلب هدف را بر این امر قرار داده ایم تا در خصوص مصارف صمغ کتیرا در صنعت و همچنین ترکیبات این گیاه دارویی صحبت خواهیم کرد.

کتیرا دارای آب، مواد معدنی و نشاسته می باشدو دو نوع ماده موثره تراگاکانتین و باسورین می باشد. کتیرا دارای 15-10 درصد آب، 3-4 درصد مواد معدنی و 3 درصد نشاسته است. صمغ کتیرا ماده ای است بی بو که 70-60 درصد آن در آب حل نمی شود ولی با جذب رطوبت به صورت لعاب چسبنده ای در می آید که ذرات نشاسته در داخل آن دیده می شود.

گروه بازرگانی ملکی به عنوان یکی از اصلی ترین گروه های صادرکننده گیاهان دارویی در ایران و خاورمیانه افتخار دارد که به فروش عمده کتیرا به عنوان یک بازوی قدرتمند در طب سنتی بپردازد.شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص خرید و سفارش این محصول با مشاورین ما در تماس باشید.

 صمغ کتیرا چه ترکیبات شیمیایی دارند؟

در کتیرا دو نوع ماده موثره وجود دارد:

1-تراگاکانتین: این ماده متشکل از اورونیک اسید است که به چند مولکول قند آرابینوز متصل است.

2-باسورین: این ماده در آب به خصوص آب سرد غیر محلول است و شامل گالاکتورونیک اسید متصل به قندهای گالاکتوز و کسیلوز می باشد.کتیرا از نظر شیمیایی مخلوطی است از تعدادی پلی ساکارید، وزن مولکولی کتیرا بالغ بر هشتصد هزار است.حاوی مقدار زیادی پلی ساکاریدهای محلول در آب (40%) و نامحلول در آب (60%) که به آن اثر ملین بودن می دهد و افزایش تحریک روده ها را به دنبال دارد.

  • نادر رفیعی
  • ۰
  • ۰

موارد استفاده از گیاه زیره سیاه

یکی از مهمترین گیاهان دارویی در طب سنتی که بای درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار میگیرد را میتوان زیره سیاه دانست.ما در این مقاله قصد داریم به معرفی و شناخت این محصول بپردازیم.در ابتدا قصد داریم به بررسی نام های زیره سیاه اروپایی بپردازیم.به یاد داشته باشید که گروه بازرگانی هربال این افتخار را دارد که به عرضه و فروش عمده گیاهان دارویی در ایران و خاورمیانه بپردازید.

نام علمی زیره سیاه :  Carum Carvi L.

نام انگلیسی زیره سیاه :Caraway Fruit, Carum, Caraway Seed, , Carwey, Alcaravia.

نام فارسی زیره سیاه : زیره، زیره سیاه

نام عربی زیره سیاه : کمون ارمنی، کرویا.

نام آلمانی زیره سیاه :Kummel, Feldkummel.

نام فرانسه زیره سیاه :Cumin Des Pres, Anis Des Vosges, Carvi Officinal.

نام های زیره سیاه اروپایی

گیاهشناسی زیره سیاه اروپایی

زیره سیاه دارای فرم های یکساله، دو ساله و چند ساله است. که در این میان فرم های دو ساله اش (C.carvi f.biennis) به صورت گسترده ای در جهان کشت و کار می شوند و با نام های زیره سیاه اروپایی و ایرانی شناخته میشود . دارای ریشه ی دو کی شکل به ضخامت یک بند انگشت، برگ های بریده بریده، که برگ های تحتانی دارای بریدگی های بیشتر هستند. دارای گل های سفید یا صورتی که به فرم چتر مرکب دیده می شوند. میوه اش فندقه ی شیزو کارپ است که دارای 5 خط طولی می باشد.

نیازهای اکولوژیکی زیره سیاه

گیاهی است که در سال اول به نور و حرارت زیاد نیاز ندارد و در سال دوم در دمای 16 – 20 به گل می رود و میوه می دهد. نیازمند آب فراوان بخصوص در مرحله ی ساقه دهی و تشکیل گل است. خاک هایی با بافت متوسط (رسی شنی) را می پسندد. pH مناسب برای این گیاه 8/4 تا 8/7 می باشد. بطور وحشی در ارتفاعات 3000 – 2000 متری می روید.

  • نادر رفیعی